Yrityksille

TYKY-päivät

Elämysliikuntaa luonnossa, rauhoittumista metsässä, kehonhuoltoa rannalla, leikkimielisiä kesäolympialaisia, lumikenkäilyä tai vaikka avantouintia? Kerro budjetti ja mietitään miten voisin olla avuksi. Pk-yritykset lähellä sydäntäni, saamme varmasti aikaan mukavan TYKY-päivän sopivaan hintaan! Tyky-päiviin voi yhdistää myös hieronnan.

Esim. 1,5 h-2 h leikkimielistä kisailua/ luontoliikuntaa 240€ +9€/ hlö (alv 0%) Turun seudulla, mahdolliset tilavuokrat, erikoisvarusteet (esim. lumikengät) ja ruoat erikseen.

Tyky-päivään voidaan yhdistää myös hieronta, minimiaika/veloitus hieronnalle on 6x lyhyt hieronta (n. 25 min hierontaa/ hlö, vaihtoajat 30 min välein). Hierontahinnat hinnaston mukaan.

Palvelen suomeksi ja englanniksi. Laajasta yhteistyöverkostostani löytyy ratkaisut moneen toiveeseenne, ota rohkeasti yhteyttä.

 

LIIKUNTARYHMÄT HENKILÖKUNNALLE

Liikuntaryhmä on mainio tapa saada henkilökunta liikkumaan ja samalla saadaan lisättyä tiimihenkeä. Viikkotunnit onnistuvat ulkona tai yrityksen tiloissa. Tavoitteena voi olla liikunnan ilo tai vaikka osallistuminen liikuntatapahtumaan. Yhteistyökumppanini voivat suunnitella logon ja tiimipaidat, tai voit käyttää omia yhteistyökumppaneitasi. Liikuntakertojen kesto on noin tunti (45-75 min, riippuen teemasta).

Liikuntakerta 50€ (alv 0%) 
10 x liikuntakerta à 45€ (alv 0%) kertamaksuna
+mahdolliset matkakulut. Matkakuluja ei peritä Turun keskustan alueella, muut kohteet kannattaa kysyä erikseen.

 

Mainokset