Juoksuryhmä Kilpakonnat eli Kilpparit

Kilpparit on tarkoitettu sinulle, joka

haluat löytää juoksun ilon
haluat iloista juoksuseuraa
olet juoksu-urasi alussa
olet juossut jo pidempään, mutta et ole nopea juoksija
tai haluat juosta rauhallisemmin
muut juoksukoulut tuntuvat liian vauhdikkalta

Kilpakonnat toteutetaan hitaiden juoksijoiden ehdoilla! Kun tulet ryhmäämme liian nopeaksi tai haluat lisähaasteita, ohjaan sinut eteenpäin mukaviin nopeampiin ryhmiin, jossa saat tasollesi sopivaa haastetta. Kilppareissa voi myös pysyä, ketään ei pois pakoteta, mutta tahti pysyy aina rauhallisena.

Kilpakonnissa treenaamme monipuolisesti mutta kaikki kovemmat harjoitukset voi tehdä omalla tasollaan. Mitään ei ole pakko tehdä! Kerron etukäteen millainen harjoitus on tulossa, jolloin voit valmistautua siihen. Juoksijoilla on erilaisia tavoitteita ja ryhmässämme niitä kunnioitetaan. Tavoitteesi voi siis olla viides maraton tai vaikka vain mukava juoksuseura.

Sykerajojen testaamista sekä sykemittaria suosittelen kaikille, näin harjoittelu tapahtuu sinulle oikealla tasolla (joka pääsääntöiseti tarkoittaa hitaammin kuin moni kuvitteleekaan). Syketestit tehdään yhteistyössä kestävyysjuoksun ammattivalmentajan kanssa. Syketesti lisämaksusta.

Yhteisiä lenkkejä on keskimäärin 2 viikossa, yhteislenkit löytyvät kalenterista (pääsääntöisesti treeniajat ovat ke klo 19 sekä pe klo 18 tai su klo 11). Ilmoittaudu treeniä edeltävään päivään mennessä netissä tai voit tiedustella ryhmän totutumista  Whatsappissa tai tekstarilla vielä treenipäivänä. Ryhmä järjestetään, jos ilmottautujia on. Tapaamispaikkana Koulukadun ABC, ellei muuta erikseen sovittu. Ryhmällä on myös oma suljettu ryhmä Facebookissa.

25€/ kk
Ensimmäinen kerta ilmainen!

Lisämaksusta:
-Syketesti
-tiimipaita *tulossa pian*

Hitaasti mutta varmasti, Kilpparin kovuudella!