Ajanvaraus

Ajanvaraus  hierontaan, yksilövalmennukseen ja ryhmiin.

Hieronta- ja yksilövalmennusajan voi perua ja siirtää 48 h etukäteen nettivarauksen kautta, sen jälkeen otathan yhteyttä tekstarilla/ whatsappilla. Illat, pyhäpäivät ja sunnuntait ovat varattavissa kuten muutkin päivät, eikä niistä peritä lisähintaa. Huomiothan kuitenkin, että silloin saattaa olla hälyisempää. Viimehetken varaukset whatsappilla/ tekstarilla (netissä ajanvaraus sulkeutuu 6 h ennen varattavaa aikaa). Akuuttiaikoja löytyy yleensä myös netissä olevien lisäksi, tiedustele testiviestillä. Nettiajanvaraus aukeaa  45 vrk etukäteen.

Aikoja on varattavissa yleensä välillä 8.00-21.00, kun päivään tulee sopiva määrä ajanvarauksia, suljen päivän muut ajat eli vaikka aikoja näyttäisi olevan runsaasti tarjolla, kannattaa oma aika varata ajoissa. Kaikki ajat eivät ole varattavissa netin kautta,  akuuttiaikoja voi kysellä whatsappissa/ tekstarilla.

Otan yhteyttä uusiin yksilövalmennusasiakkaisiin, niin sovitaan tapaamispaikka (Turun keskustan läheisyydessä). En vastaa puheluihin hoitojen/ valmennuksen aikana, soitan kaikkiin saapuneisiin numeroihin takaisin.

Pienryhmät: ilmoittaudu mukaan viim. edellisenä päivänä klo 21 mennessä, niin saat vahvistuksen ryhmän toteutumisesta. Ryhmä järjestetään, jos ilmoittautumisia on.

Riikka Backman 0400-507898

Mainokset