Tarinani

cropped-img_21511.jpg

Olen Riikka. Nelikymppinen kahden ihanan teinin äiti, yrittäjä, järjestöaktiivi (Turun Yrittäjät & Keskellä Turkua), ikuinen vapaa-ajalla opiskelija ja liikuntahullun avovaimo Turusta.

En ole aina ollut liikunnallinen, vaan lääkärin ”vinkistä” aloitin elämäntaparemontin syksyllä 2012. Melko pahan skolioosin takia olin luvannut pysyä hoikkana ja hyväkuntoisena, lääkäri palautti minut sitten todellisuuteen: rouvasta oli tullut liikkumaton pullukka! Personal trainerin palkkaaminen oli loistava idea: sain heti oikean suunnan niin treenille kuin syömisellekin. Valitettavasti jouduin aika nopeasti vaihtamaan valmentajaa hänen työpaikkansa vaihduttua salille, johon en itse halunnut siirtyä ja jatkoin  nettidieeteillä (ei pysyvä ratkaisu eli paino nousi niiden loputtua), toisen PT:n kanssa ja sen jälkeen itsekseen. Lopulta paino oli tippunut 18 kg mutta onnea ei tuokaan tuonut. Treenasin liikaa, söin liian vähän ja  kroppa vihelsi pelin poikki ylirasituksen muodossa, treenitauko kesti pitkään.

Tasapaino löytyi kestävyysjuoksusta ja ulkoilusta. Maratontreenin lisäksi joogaan, tanssin, venyttelen ja treenaan lihaskuntoa monipuolisesti kotona, ulkona ja vedessä. Arkiliikunta (pyöräily ja kävely) on myös lähellä sydäntäni. Talvisin olen innokas avantouimari.

Neljänkympin kriisi taisi iskeä keväällä 2016: päätin toteuttaa haaveni ja kouluttautua liikunta-alalle! Liikunnan ammattitukintoon valmistava koulutus alkoi syksyllä 2016 Eerikkilän Urheiluopistossa ja olen hyvää vauhtia valmistumassa ammattiliikuttajaksi. Olen myös NLP mentaalivalmentaja (NLPT II), vesiliikunnan ohjaaja sekä käynyt liikekaavatestauskurssin ja vammaisliikunnan ohjaajakurssin.  Muutaman onnekkaan sattuman vuoksi päädyin opiskelemaan myös Turun Hieronta-Akatemiaan, jossa saan valtavasti lisää tietoa ihmisen anatomiasta ja valmistun myöhemmin koulutetuksi hierojaksi.

Toinen yritykseni on Laukku-Rasti, isoisäni vuonna 1962 perustama laukkuliike. Olen myös aktiivisesti mukana Turun Yrittäjien ja Turun Ydinkeskustayhdistyksen (Keskellä Turkua) toiminnassa.

Tarjoan liikuntapalveluita ja hierontaa yksityisille sekä yrityksille, joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Tervetuloa mukaan voimistumaan!

Voimistaja – Riikka Backman, puh 0400-507898 (whatsapp/ tekstiviesti), voimistaja@gmail.com

image

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s